Nasi Gulai Ayam Kampung Kedai Pa

Masa kita balik kampung Tanah Merah hujung bulan Disember yang lepas, tok abah ada bawak kita semua keluar makan pagi di satu gerai makan yang terkenal dengan gulai ayam kampungnya. Sebenarnya dah banyak kali pergi, tapi takde kesempatan (atau malas???) nak tulis entry dalam ni.. 🤣 Kedai ni memang terletak di Tanah Merah, to be…

Makan Santai Tepi Kolam Ikan

Hari ni kita semua mama bawak pergi lunch di satu spot yang mama baru tau melalui rakan sekerja mama di ofis. Memandangkan mama oncall covid dan abah pun plan nak ride pagi dan akan balik lewat, so kita lunch di luar je lah hari ni. Nak try juga makan suasana santai tepi kolam ikan kan..…