Dah hampir 2 bulan Haikal dah jadi student IOM, walaupun kalau ditolak tempoh kuarantin kontak rapat, positive covid dan cuti jalan jalan KL, Haikal attend school kurang lebih sebulan je…

Tapi lately Haikal dah semakin ok pergi sekolah. Tapi pagi-pagi masa mama hantar dan serah Haikal pada cikgu, Haikal masih nangis sebak… πŸ˜… Dalam kereta asyik pesan pada mama supaya mama tak gi kerja dan bagitau bos mama, suruh mama duduk kat kedai roti canai kat tadika, suruh mama ambik lepas Haikal bangun nap ptg, mama ambik pukul 2 lah… macam-macam πŸ˜†

One day cikgu message mama, dan message tu buat mama happpyyyyyy sgt

Tiap-tiap hari mama dengar Haikal baca bacaan solat sorang-sorang, baca doa dan nyanyi lagu sorang-sorang sambil main-main dalam rumah. Haikal dah mula sebut nama-nama kawan Haikal…Ok, alhamdulilah.. Mama abah, along dan kak ya excited nak tengok macam-macam kejutan lagi daripada Haikal 🀩

Cuma satu je lagi yang mama tunggu-tunggu…. bila la agaknya Haikal dah bersedia dan nak pakai uniform sekolah…. πŸ˜„πŸ˜„

πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦

2 thoughts on “Slowly But Surely

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s