Mesyuarat Teknikal NCD JKNPP

Beginilah suasana mesyuarat yang mama biasa attend di peringkat negeri. Kalau di Penang, memang KOMTAR lah tempat meetings. Gambar ni mama ambil semalam. Lama juga tak bermesyuarat setelah 2 tahun program NCD mama terencat disebabkan pandemik covid-19.

Semalam kami pegawai NCD daerah meet up semula untuk bincang plan tindakan 2022. Tengok daripada harapan dan cadangan tu, memang semua berharap agar NCD dapat aktif semula tahun ini. Banyak juga kerja yang bakal menanti mama untuk mama aktifkan dan selaraskan nanti, sekiranya pandemik tidak mengganas lagi. Biasala, bila dah 2 tahun tak aktif dan beku, perlu la lebih panas nak defrozen program-program di bawah tanggungjawab mama

👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s