Sepanjang tahun 2021 ni anak-anak banyak habiskan sesi pembelajaran secara maya je, PdPR di rumah, sekolah along, sekolah kak Ya dan sekolah KAFA jugak. Walaupun penuh cabaran juga nak harungi kelas maya ni, dengan mama yang tak sempat nak monitor setiap hari pembelajaran anak-anak mama kerana komitmen tugas referal kes-kes COVID-19, anak-anak mama berjaya jugak lalui sesi-sesi kelas online ni.

Alhamdulillah, kali ni kak Ya ada rezeki untuk mendapat anugerah sempena Hari Anugerah dan Penghargaan Sekolah Rendah Agama Nurul Falah. Walaubagaimanapun, majlis dilaksanakan secara drive through je pada 8.12.21.

Ustazah Nisak antara ustazah favourite kak Ya

Mula -mula ingat nak snap gambar dalam kereta je, tengok-tengok ustazah Sal request kak Ya bergambar di luar kereta sebab nak tengok pipi kak Ya yang comel tu dari dekat.. haha. Ustazah Sal ni memang suka mengusik kak Ya.. hehe

Bergambar kenangan

Alhamdulillah, semoga anugerah dan pencapaian yang Kak Ya dapat ini memberi booster kepada kak Ya untuk lebih berjaya lagi tahun demi tahun… amin YRA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s