Sudah masuk bulan ke-4 penggunaan set Lumivie Mary Kay. So far, tahap kerajinan mengamalkan rutin harian siang malam penjagaan muka tu ok lagi walaupun kadang-kadang mood malas menjelma jugak, haha! Mesti korang nak tengok gambar terkini kan? Ok, saya letakkan gambar pre post.

Gambar without any filter. Saya nampak ada perbezaan dari kecerahan kulit, nampak kurang kusam dari sebelum penggunaan. Tompok-tompok hitam berkurangan dan ada yang dah hilang.

Slow and steady but the result is achieving. Produk Mary Kay ini merawat wajah jadi kena bersabar sebab produknya bukan produk pengelupasan dan pemutihan wajah kan? Kita nak kulit kita sihat, so bila sihat, glowing tu akan datang dengan sendirinya…gitu…. hehe

Gambar dengan hanya compact powder dan lipstik

Ok, rasanya cukup untuk update terkini buat masa ini. Nanti mungkin saya akan update lepas setahun penggunaan. Kita tengok perubahannya nanti ye. InsyaAllah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s