Ok, hari ni saya nak tulis entry tentang update penggunaan saya bersama Lumivie MK. Alhamdulillah, saya masih rajin dan konsisten..haha! So far, tiada masalah kerengsaan kulit yang berlaku. Kulit wajah saya adapt dengan baik produk ini. Dah masuk minggu ke-2 mesti korang tak sabar nak tengok perubahan kulit wajah saya.

Ni dia…

Boleh refer tarikh pada gambar

Nampak ada beza dari complexion wajah lebih bersih dan cerah. Abaikan muka saya yang nampak letih dan tak cukup tidur. Dah memang lumrah ibu beranak kecil…hiihi.. Saya suka complexion ni kerana dia nampak natural dan bukan putih mayat. .hehe

Kalau di sentuh kulit muka ni, saya rasa lebih plump, moist dan lembut. Sekarang ni saya sedang tunggu courier hantar Honeyglow Finisher MK. Saya nak guna HGF sebagai sunblock saya yang terbaru. Nanti bila dah guna HGF, saya akan bagi review jugak.

Ok, till my next entry, adios!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s