Hi frens!

Now is school holiday week. My family and I went to Tanah Merah (my hubby’s place) for our balik kampung holiday.. Actually this holiday is not a plan one… initially I had to take leave on 12th and 13th because my lil Safiyya babysitter wants to take leave, so I hv to babysit safiyya and kifli on these 2 working days.. have to lorrr… then suddenly my Abg wants to clear up his leave and took on these 2 days… apa lagi, balik kg lah kami! 🙂

No special plan so far for this holiday. Just lepakking in my in law’s. Only my husband lil sista was around. Nasib ada dia, kalau tak bosan la jugak. 1st day of the weekend, takde buat apa…hanya ronda2 pekan Tanah Merah… makin membangun pekan ni… hehhe… tak payah susah2 nak gi KB nak beli apa2, ada dah di pekan TM.. 🙂 Kami sempat bergambar dgn Kereta Berhias yg menang pertandingan kereta berhias baru2 ni di citrawarna Tahun Melawat Kelantan..

Excited cik awe ni dpt gmba dgn ketapi…heheh

My lil Safiyya…

2nd day of the weekend, kitorang pergi mandi air terjun di Lata Tembakah!! Yeeehhhaaaa… hehe…gembira bagi pihak kifli. The trip was fine, the weather also nice, not so hot although rainy.. but i’m not enjoying much of the trip compare with the others coz my lil Safiyya meragam… asyik menangis..and the worst thing, dia tak mau dgn sesapa except me.. and lagi teruk, i lupa bwk my ssc!!! Adusss, letih giler dukung si kecik ni….

The happiest person in the trip was of course my boy, Kifli. Sampai tak mau keluar dari air…habis kecut2 seluruh badan dia… heheh. Sorry sayang, mama tak dapat nak teman main dgn kipi…Adik sepiya (style kipi calling his sista) meragam…. nasib ada Cik Su… 🙂

Ok, that’s it. Lain kali kita citer lagi. Byeeee

2 thoughts on “Cuti-cuti balik kampung!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s