Mama mula hantar Haikal ke tadika pada Feb 2022. So dah hampir setahunlah Haikal mula mengenal dunia yang lebih luas melalui tadika. 14.1.2023 yang lepas, tadika Haikal mengadakan Year End Concert (YEC) & Graduation 2022 untuk meraikan anak-anak 6 tahun yang akan melangkah ke darjah 1 pada tahun ini.

Haikal dan kawan-kawan terlibat di dalam persembahan di YEC ni. YEC kali ni di buat di UiTM Permatang Pauh. Pagi-pagi lagi mama, abah dan Haikal bertolak ke sana sebab majlis bermula awal.

Pertama kalinya Haikal akan buat persembahan di khalayak ramai. Sebelum ni, mana pernah! πŸ˜„Kali ni Haikal dan kawan-kawan akan buat persembahan nasyid lagu ‘Ababil’. Haikal kena hafal surah Al-Fil dan doa juga.

Masa Haikal di atas pentas, tak habis-habis mata Haikal cari mama. Bila dah nampak, muka ceria dan lambai-lambai mama.. 😊

Along dan kak Ya tak ikut kali ni sebab masa tu sibuk dengan ulangkaji persediaan nak periksa hujung tahun.

Jom kita tengok video Haikal menyanyi!

πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s