Welcoming 40 With T’neeq

Alhamdulillah 4 June yang lepas dipanjangkan usia oleh Allah swt, daku mencecah umur 4o, usia yang melambangkan kematangan dan kedewasaan dan juga mencecah aging... haha. Takpelah tu, janji hati muda dan ceria. Age is not a matter to me, but health is. Agree kan? Alhamdulillah, keluarga kecilku meraikan hari kelahiranku. Tahun ni lain macam sikit…

Lumivie Review

Sudah masuk bulan ke-4 penggunaan set Lumivie Mary Kay. So far, tahap kerajinan mengamalkan rutin harian siang malam penjagaan muka tu ok lagi walaupun kadang-kadang mood malas menjelma jugak, haha! Mesti korang nak tengok gambar terkini kan? Ok, saya letakkan gambar pre post. Gambar without any filter. Saya nampak ada perbezaan dari kecerahan kulit, nampak…