Short Getaway To Cameron Highland 5-6.9.2020

Lama jugak kita sekeluarga tak keluar makan angin sejak PKP. Walaupun ada balik kampung ke Tanah Merah dan Tapah, tapi feel makan angin ni tak sama kan? Untuk menghilangkan kebosanan kita semua, abah dan mama decide nak bawak anak-anak semua berehat sekejap nun di atas gunung Brinchang sana, di Cameron Highland pada 5-6.9.2020. Jadilah, menghilangkan…

Coveid 2020

Lama jugak tak bersiaran ye. Malaysia diarah PKP (Perintah Kawalan Pergerakan), blog ni pun PKP juga.. Haha. PKP? Apa PKP ni? PKP ni satu arahan kawalan pergerakan, mengarahkan kita mengawal batas pergerakan keluar rumah untuk putuskan rangkaian jangkitan COVID-19. Kita semua dah stay at home almost 3 bulan dah since 18.3.20. Anak-anak semua dah tak…